Reviews

theRace_banner

Testimonials of participants

Here are some testimonials by participants. However, all our previous participants were Dutch. Therefore our testimonials are all in Dutch as well.

9 uur onderweg, 1 verkeerde bushalte, 22030 stappen, ongeveer 20 kilometer, 23 opdrachten.

Gisterochtend werd ik uit bed getrommeld. Er was een schilderij gestolen in Utrecht. Patrick en ik werden opgeroepen om deel uit te maken van het onderzoek. Hiervoor moesten we ons verzamelen op Utrecht CS. We kregen een briefing met een proces-verbaal, wat achtergrondinformatie over de schilder en het schilderij, en we gingen op pad. Omdat we niet wisten of de dief gevaarlijk was, kregen we een gps-tracker en werden we vanuit het hoofdkantoor in de gaten gehouden. We begonnen in het museum zelf. Hier moesten we grondig onderzoek verrichten en uiteindelijk openden zich hier al vele deuren om de rest van het onderzoek te kunnen vervolgen. In de drukte raakte ik nog even mijn partner kwijt, maar even later waren we op weg naar de volgende locatie en kwamen we door een werkelijk beeldig stuk van Utrecht voordat we ongeveer omvielen op de eerste pauzelocatie.

Onderzoek doen is toch best vermoeiend en na een welverdiende pauze mochten we als tweede op weg om ons antecedentenonderzoek uit te voeren. Hierbij hebben we meerdere mensen voor ons karretje gespannen, wat ervoor zorgde dat we ondanks een verkeerd antwoord en dus 15 minuten straftijd op het nippertje toch de eerste plek konden behalen in het tweede gedeelte.

Hierna konden we weer even wat uitrusten en waren we na wat rek-en-strek-oefeningen weer zover dat we het laatste traject aan konden. We zaten de dief dichter en dichter op de hielen en we moesten hem alleen nog maar even te pakken zien te krijgen. We ergerden ons groen en geel toen hij toch leek te ontsnappen, maar toen vonden we alsnog de juiste tools om hem verder te kunnen achtervolgen. Uiteindelijk konden we echt niets nieuws meer te weten komen en hebben we alle informatie samengevoegd om de dief te kunnen pakken. Tot onze verbazing hebben we de dag als 2e kunnen afsluiten.”

Nikki, 37 jaar, The Race in april 2018
De Race is een dag vol plezier, met veel verschillende bekende en originele uitdagingen die samen een verhaal vormen. Wat ons betreft ging het niet om een race, maar om de lol.”

Rebecca, 45 jaar, The Race in april 2018
Echt superleuk! Ondanks de positieve verhalen heeft het mijn verwachtingen overtroffen. De opdrachten, de sfeer en het thema waren heel goed.
Samen met een vriend heb ik 13 mei 2017 deelgenomen aan The Race. Het was een geweldige dag vol opdrachten, puzzels en speurwerk. Aan het eind van de dag waren we wel moe want ongemerkt leg je heel wat kilometers af. Wij hebben het heel erg naar ons zin gehad en doen volgende keer graag weer mee!

Erik, 31 jaar, The Race in mei 2017
Zoek je een leuk, lekker lang evenement met een wedstrijdgevoel en uiteenlopende opdrachten? Probeer dan zeker The Race uit!

Tom, 35 jaar, The Race in mei 2017