Groepsuitjes en bedrijfsuitjes

Groepsuitjes en bedrijfsuitjes

Ben jij nog op zoek naar een uniek groepsuitje waarover je nog lang na kunt kletsen?
Kies dan voor YourNextMission!

Zijn je vrienden, collega’s of familieleden ook zo fanatiek in spelletjes? Zowel The Race als Mainframe kunnen we momenteel al op maat maken voor jouw ideale uitje!

Omdat we ons op dit moment vooral concentreren op het maken van events voor individuele deelnemers, hebben we niet meteen de handen vrij om je gewenste uitje te gaan ontwikkelen. Vraag het daarom bijtijds aan (3 tot 9 maanden vooraf).

Heb je interesse, vul dan een paar algemene gegevens in op dit formulier en dan kunnen we kijken wat er mogelijk is.

The Race

The Race is vooral mogelijk in Arnhem, Utrecht, Leiden of ‘s-Hertogenbosch. We kunnen een programma aanbieden van een volle dag (10:00 tot 17:00) of een halve dag (13:00 tot 17:00). Dit is zeer geschikt voor groepen van 16 tot 24 personen. Bij een iets grotere of kleinere groep kunnen we altijd kijken naar de mogelijkheden. Denk er wel aan: bij The Race speel je in tweetallen en zul je de rest van de groep niet zo veel zien.

Mainframe

Mainframe is mogelijk op iedere locatie waar we meerdere afgesloten ruimtes kunnen gebruiken. Dat kan bijvoorbeeld bij jullie op kantoor zijn of in een buurthuis. Wij hebben zelf geen standaard locatie tot onze beschikking, maar kunnen zeker meedenken of meezoeken. Mainframe is een spel van 3 a 4 uur en kan dus in de ochtend of middag worden gespeeld. Mainframe kan al vanaf 4 personen! Afhankelijk van het aantal beschikbare ruimtes, kunnen er meer teams van 4 of 5 deelnemers meedoen. Denk er wel aan: bij Mainframe speel je in teams en zul je de rest van de groep niet zien of spreken tijdens het spel.interesseformulier groepsuitjes


Of stuur een mailtje met je wensen naar info@yournextmission.nl