The King

Banner_TheKing spel cafe sociaal diplomatiek strategisch bordspel puzzel puzzle

Wat is The King?

De hoge adel komt samen. Wie wordt de nieuwe leider van het land? Bij The King heeft iedereen invloed op de uitkomst en is niemand te vertrouwen. Onder het genot van een drankje spelen we verschillende rondes waarin verborgen agenda’s zich langzaam zullen ontvouwen. We bepalen gezamenlijk welke prins de volgende koning wordt. Is dat de prins die jij al die tijd gesteund hebt, dan win jij samen met jouw King.

Ben jij niet vies van een diplomatiek spelletje? Vind je het leuk om, voor één avondje, te liegen tegen je vrienden en ze zo te slim af te zijn? Dan is The King ook YourNextMission!

The King is een volledig eigen ontwikkeld spel, geïnspireerd op spellen zoals Weerwolven van Wakkerdam. The King wordt gespeeld op een intensieve, volle avond van 19:00 tot 22:00 uur. We reserveren hiervoor een gezellige ruimte in een Nederlandse stad. Per avond kunnen er 20 tot 30 deelnemers meedoen.

Agenda

Geplande evenementen:

Op dit moment zijn er geen evenementen gepland voor The King.

Toekomstige evenementen:

De bedoeling is om dit speltype in de loop van dit jaar helemaal te ontwikkelen en een eerste testevenement te kunnen organiseren. Wil jij hier graag bij zijn als testdeelnemer? Houd dan de website en Facebook-pagina goed in de gaten.