The Race – Het Pentarion-genootschap

Banner Pentarion

In deze Race onderzoeken we het geheime verleden van het Pentarion-genootschap. Een opgraving in een oude vestingmuur van ‘s-Hertogenbosch heeft veel opgeleverd, maar op dit moment meer vragen dan antwoorden. Wie zijn de leden van deze orde? Bestaat het genootschap eigenlijk nog wel, en met welk doel is het genootschap ooit opgericht?
Komen jullie dit onderzoek voortzetten? Bestudeer de vreemde symbolen, ontcijfer de verborgen boodschappen, ontdek de vergeten geschiedenis en los zo het mysterie van het Pentarion-genootschap op.

De missions van The Race: Het Pentarion-genootschap zullen plaatsvinden binnen een thematisch verhaal over onderzoek naar een mysterieus genootschap. Het themaverhaal geeft een rode draad door de dag en een leuk plot om te volgen, maar het beïnvloedt de uitvoering van de opdrachten nooit.

The Race? Klinkt leuk, maar wat is het nou precies?
Klik hier voor alle antwoorden!

Startlocatie 5 minuten van station ‘s-Hertogenbosch
Starttijd verzamelen om 9:30
Eindtijd finish tussen 16:30 en 17:30
Prijs €45,- per persoon
Intensiteit ongeveer 15 kilometer
Taal Nederlands

Geplande evenementen:

Er zijn op dit moment nog geen nieuwe geplande evenementen.

Kortingsacties

Kennismakingskorting*
Doe je voor het eerst mee aan een evenement van YourNextMission? Dan krijg je bij The Race: Het Pentarion-genootschap nu €5 korting! Hoe? Zet gewoon het vinkje aan op het aanmeldformulier en we verrekenen het met de factuur.

Vriendenkorting*
Heb jij al wel eerder meegedaan en wil je toch korting verdienen? Vraag dan nieuwe vrienden om ook eens mee te doen! Bij jou in het team of met een eigen aanmelding maakt geen verschil: voor ieder team met minstens 1 nieuwe deelnemer die jouw naam noemt, ontvang je €5 korting! Je krijgt deze korting dan middels een bon per email toegezonden.

* Beide soorten korting gelden in ieder geval voor The Races van 18 mei, 1 juni en 15 juni 2019. We kunnen niets garanderen over de terugkeer van deze kortingsacties.

YNM_logo spel game citygame race bordspel escape puzzel puzzle missie opdracht GPS gpstocht