The Race – De bevrijding van Lady Stardust

In deze Race maken we kennis met Lady Stardust, een prachtige jonge vrouw die door een ongeluk gevangen is geraakt. Gevangen in onze wereld. Ze roept onze hulp in om haar terug te sturen naar haar wereld: die van de sprookjes, mythes en wonderen.
Hoe gaan we dat doen als we zelf maar weinig van sprookjes weten? Wie kan ons helpen? Lukt het jou om te balanceren op de grens tussen werkelijkheid en wonder? Zorg jij voor de bevrijding van Lady Stardust?

De missions van The Race: De bevrijding van Lady Stardust zullen plaatsvinden binnen een thematisch verhaal over sprookjes en legenden. Het themaverhaal geeft een rode draad door de dag en een leuk plot om te volgen, maar het beïnvloedt de uitvoering van de opdrachten nooit.

The Race? Klinkt leuk, maar wat is het nou precies?
Klik hier voor alle antwoorden!


Startlocatie station Leiden Centraal
Starttijd verzamelen om 9:30
Eindtijd finish tussen 16:30 en 17:30
Prijs €45,- per persoon
Intensiteit ongeveer 15 kilometer
Taal Nederlands

Geplande evenementen:

Er zijn geen evenementen gepland voor deze race.

Afgelopen evenementen:

  • 6 april 2019
  • 13 oktober 2018
  • 29 september 2018
  • 22 september 2018

Kortingsacties

Kennismakingskorting*
Doe je voor het eerst mee aan een evenement van YourNextMission? Dan krijg je bij The Race: Stardust nu €10 korting! Hoe? Zet gewoon het vinkje aan op het aanmeldformulier en we verrekenen het met de factuur.

Vriendenkorting*
Heb jij al wel eerder meegedaan en wil je toch korting verdienen? Vraag dan nieuwe vrienden om ook eens mee te doen! Bij jou in het team of met een eigen aanmelding maakt geen verschil: voor ieder team met minstens 1 nieuwe deelnemer die jouw naam noemt, ontvang je €5 korting! Je krijgt deze korting dan middels een bon per email toegezonden.

* Beide soorten korting gelden in ieder geval voor The Race van 6 april 2019. We kunnen niets garanderen over de terugkeer van deze kortingsacties.

YNM_logo spel game citygame race bordspel escape puzzel puzzle missie opdracht GPS gpstocht